Ny Kel-Berg 3 aks. overføringsanhænger med 3-vejs tip

til M. Larsen A/S

Siden etableringen som lokal vognmand tilbage i 1947, er M. Larsen A/S vokset til at være blandt de største i Danmark, og har mere end 250 biler og over 500 ansatte. Især, siden Claus Barslund trådte ind i virksomheden i 1995 som administrerende direktør, er virksomheden vokset. Senest med etablering af afdelinger i Jylland og på Amager. De eksisterende rammer på hovedadressen i Brøndby er også blevet udvidet med et indendørs, frostfrit lager til håndtering af fortroligt affald og som godsterminal for landsdækkende distribution af stål. Det var en stor fornøjelse, at kunne udlevere deres nye overføringsanhænger med 3-vejs tip til container på 6 - 6,5 m fra Lastas i Hedensted.

Anhængeren er monteret med pneumatisk og knækbar træktriangel, ligesom den er udstyret med 3x9 tons BPW-aksler med original BPW-luftaffjedring og trommelbremse. Anhængerens tilladte totalvægt er 24.000 kg.  

Lastas har opbygget anhængeren med langvanger, som er opsvejsede til I-profiler i finkornsstål 690 og med kraftige tiprør/tiprørsforstærkninger. Monteret med vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bag og ved tipstemplet. Ca. 2/3 af anhængerens længde er fremstillet som en 3-vejs tipramme, som er tipbar til 49 grader. Anhængeren er fremstillet til containere med indvendige og udvendige ruller i 160 mm og 220 mm. Anhængeren er justerbar i bag til containere i længder af 6.000 mm til 6.500 mm. 4 stk. pneumatiske låse er monterede på tiprammen. 

Den nye anhænger er leveret af 
Jacob Jørgensen 
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
M. Larsen A/S
held og lykke med den nye anhænger i fremtiden.